You are hereFeed aggregator / Sources / NRK - Siste nytt

NRK - Siste nytt


Syndicate content NRK logo
Updated: 43 min 31 sec ago

Brann i flere leiligheter i Oslo

46 min 54 sec ago

Det brenner i flere leiligheter i en bygård i Kyrre Grepps gate på Thorshov i Oslo, opplyser politiet på Twitter.

Mann knivstukket i Brumunddal

49 min 12 sec ago

En mann er stukket med kniv i en leilighet i Brumunddal i Hedmark. Også en antatt gjerningsmann er skadd. Begge to er fraktet til sykehuset Innlandet på Hamar. Åstedet er sikret og skal undersøkes av krimteknikere.

To pågrepet etter skyting i Utrecht

54 min 12 sec ago

Nederlandsk politi har pågrepet en 37 år gammel tyrkisk mann som er mistenkt for å ha skutt og drept tre mennesker på en trikk i Utrecht. Like før politiet bekreftet at han var i varetekt, meldte de at en annen mistenkt også var pågrepet.

Norge og Storbritannia enige

1 hour 6 min ago

Norge og Storbritannia er enige om en avtale som sikrer tollsatsene på varer hvis britene går ut av EU uten en avtale.

En pågrepet etter skyting i Utrecht

1 hour 10 min ago

En person er pågrepet etter skytingen mot en trikk i Utrecht i Nederland. Ifølge flere nyhetsbyråer er det den mistenkte 37 år gamle gjerningsmannen.

Elleve døde av meslinger i Ukraina

1 hour 14 min ago

Elleve mennesker har mistet livet og mer enn 30.000 har blitt smittet så langt i år etter et stort meslingutbrudd i Ukraina. Ifølge myndighetene skyldes utbruddet vaksinemangel og kutt i helsetjenester.

En alvorlig skadd i arbeidsulykke

1 hour 31 min ago

En person ble alvorlig skadd etter at to arbeidere ble fastklemt under et sammenrast tak i Ørje i Østfold. Den skadde er fraktet i luftambulanse til Ullevål sykehus.

Til legevakt etter slåsskamp

1 hour 35 min ago

Tre personer er innbrakt til politiet etter en slåsskamp ved Gjestehavna i Kristiansand. Politiet jobber fremdeles med å skaffe seg oversikt over hendelsesforløpet. En av de innbrakte er kjørt legevakten for sjekk.

Minst 32 døde i togulykke i Kongo

1 hour 58 min ago

Minst 32 mennesker døde og 91 ble skadd da et godstog med blindpassasjerer sporet av i Kasai-provinsen i Kongo søndag, melder myndighetene i landet. Det er den tredje ulykken på én måned i det sentrale Kongo.

Skal ha skutt slektning

2 hours 8 min ago

Mannen som skjøt mot en trikk i Utrecht, skal ha skutt en slektning og skjøt deretter de som prøvde å hjelpe til, skriver avisen hurriyet.com.tr. Den antatte gjerningsmannen var gift med en kusine og skilte seg fra henne for to måneder siden.

Forbyr «De gule vestene» protester

2 hours 15 min ago

Frankrikes statsminister Édouard Philippe forbyr demonstrasjonene til «De gule vestene» etter helgens opptøyer, melder nyhetsbyrået Ap.

Politisjefen i Paris får sparken

2 hours 30 min ago

Franske myndigheter har spraket politisjefen i Paris etter helgens opptøyer i hovedstaden. Flere hundre ble arrestert etter bråket under den 18. demonstrasjonen til «De gule vestene». Demonstrantene mener regjeringens politikk favoriserer de rike.

Norwegians styreleder går av

2 hours 43 min ago

Norwegians styreleder Bjørn H. Kise varsler at han går av som leder 7. mai, skriver selskapet i en pressemelding. Kise har vært medlem av styret siden 1993 og leder siden 2010. Valgkomiteen jobber med å finne en ny styreleder.

Må endre avtalen for å stemme på ny

2 hours 49 min ago

Statsminister Theresa May kan ikke legge fram brexitavtalen sin til en ny avstemning dersom den ikke inneholder noe vesentlig nytt. Det har ordstyrer I Underhuset John Bercow bestemt.

Solgte Breiviks manifest

3 hours 9 min ago

Uten å være klare over det har nettbokhandelen Adlibris hatt Anders Behring Breiviks manifest til salgs. Det var selvpubliseringsnettsiden Lulu.com som stod oppført som forlag. Gjennom denne siden kan hvem som helst opprette en konto og utgi bøker.

Mer enn 1000 kan være døde

3 hours 34 min ago

Mer enn 1000 mennesker kan være døde etter syklonen Idais herjinger i Mosambik, sier landets president Filipe Nyusi til en lokal radiostasjon.

Forbyr «respektløshet» mot makta

3 hours 39 min ago

President Vladimir Putin har undertegnet lover som forbyr å vise «respektløshet» mot myndighetene. Det innføres også bøter mot deling av såkalte falske nyheter. Menneskerettighetsaktivister mener lovene kan misbrukes til å begrense ytringsfriheten.

Røkke stopper skyskraper

3 hours 58 min ago

Kjell Inge Røkke stanser arbeidet med skyskraperen Store Blå på Fornebu, skriver Budstikka. Årsaken skal være høydebegrensninger i Bærum kommune. Avisen skriver at Røkke nå ønsker å bygge skyskraperen et annet sted i Norge.

Tre drept i Utrecht

4 hours 37 min ago

Tre personer ble drept i skytingen ved en trikk i Nederland, det bekrefter ordføreren i Utrecht til nyhetsbyrået AFP. Fem andre er skadd. En 37- år gammel mann fra Tyrkia er etterlyst i saken.

TV 2: Pastor siktet for voldtekt

4 hours 49 min ago

En pastor i Møre og Romsdal er siktet for voldtekt av barn, melder TV 2. Siktelsen gjelder seksuell omgang med barn under 14 år. Voldtekten skal ha skjedd 5 mars.