You are hereFeed aggregator

Feed aggregator


Venstres behovprøving kan gi familier en smell på 100.000 hvis inntekten går opp

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - Mon, 08/22/2022 - 23:00

Får Venstre gjennomslag for behovsprøving av AKS, barnehage og barnetrygd kan det medføre et tap på nærmere 100.000 kroner, om man får jobb og økt inntekt.

May: 95 % av avtalen er klar

NRK - Siste nytt - 46 min 12 sec ago

Statsminister i Storbritannia, Theresa May, seier at det er semje om 95 % av skilsmisseavtalen med EU, men ikkje om grensa mot Irland. Det fortalde May til dei folkevalde i Underhuset etter EU-toppmøtet førre veke.

Sakna mann funnen død

NRK - Siste nytt - 53 min 26 sec ago

Mannen i 90-åra som vart meldt sakna i Hallingby i Ringerike i Buskerud på søndag, er funnen død. Mannen vart funnen ved hjelp av eit Seaking-helikopter og vart oppdaga om lag fire kilometer frå bustaden sin.

Hareide talar til Buskerud KrF

NRK - Siste nytt - 1 hour 13 min ago

Hareide talar til Buskerud KrF

Paul Biya attvald i Kamerun

NRK - Siste nytt - 1 hour 46 min ago

85 år gamle Paul Biya er attvald som president i Kamerun. Den eldste presidenten i Afrika fekk 71 prosent av røystene, opplyser styresmaktene i landet. Valet var prega av låg deltaking, skuldingar om fusk og valdsepisodar i løpet av valkampen.

Blå delegater i Buskerud KrF

NRK - Siste nytt - 2 hours 4 min ago

Fire av delegatene som er innstilt fra Buskerud til KrFs landsmøte, støtter en regjering med Erna Solberg (H) hvis de må velge. En støtter Ap og en er ikke kjent.

Orkan på veg til Mexico

NRK - Siste nytt - 2 hours 11 min ago

Orkanen Willa, som nærmar seg Mexico sin stillehavskyst, er oppgradert til nivå 5. Det er den kraftigaste orkankategorien på skalaen. Det er venta livstrugande stormflo, vind og nedbør når uvêret treff tysdag kveld eller onsdag morgon.

[Ekstra] Subsea-gründere saksøkte Equinor etter at de vraket avtale. Nå har de røkt fredspipe

Teknisk Ukeblad - 2 hours 33 min ago

Wireless Instrumentation Systems (WINS) skulle møtt oljekjempen i retten tirsdag.

Snøskredfare på Vestlandet

NRK - Siste nytt - 3 hours 7 min ago

Det er fare for snøskred i fjellet på Vestlandet det neste døgnet. Størst fare er det i område i Rogaland og Hordaland, som får nysnø i løpet av kvelden og natta, melder varsom.no. Det er meldt opp mot 50 cm snø over 1200 meter i dei to fylka.

Drapsmistenkt etterlyst av Interpol

NRK - Siste nytt - 3 hours 12 min ago

20-åringen frå Sverige som er etterlyst etter drapet på ein 24 år gammal mann på Majorstua i Oslo, er no etterlyst offentleg over heile verda av Interpol. Det betyr at alle grenseovergangar er varsla om den etterlyste.

Fengselstilsette streika i to timar

NRK - Siste nytt - 3 hours 17 min ago

Måndag la 4400 tilsette i norske fengsel ned arbeidet i to timar, i protest mot regjeringa sitt forslag til statsbudsjett. Dei innsette sin organisasjon SON, seier at dei støttar streiken, og reagerer på det dei kallar underbudsjettering.

Omkom etter bilulukke i Fræna

NRK - Siste nytt - 3 hours 42 min ago

Ein mann i 80-åra er stadfesta omkomen etter at ein personbil og ein lastebil kolliderte i Fræna i Møre og Romsdal måndag. Det var to personar i personbilen og ein person i lastebilen, melder politiet. Lastebilføraren skal vere uskadd.

Avlyser Saudi-Arabia-besøk

NRK - Siste nytt - 3 hours 52 min ago

Toppsjefen i den tyske industrigiganten Siemens, Joe Kaeser, trekker seg frå investeringskonferansen i Saudi-Arabia som følge av drapet på Jamal Khashoggi. Han seier at han ikkje kunne halde fram med å gjere forretningar som om ingenting har skjedd.

Moglege nye spor etter Khashoggi

NRK - Siste nytt - 4 hours 20 min ago

Ein bil som skal tilhøyre det saudi-arabiske konsulatet er funne på ein parkeringsplass i Istanbul, ifølge lokale medium. Politiet skal undersøke bilen, i samband med søket etter den avdøde journalisten Jamal Khashoggi, som er sakna i byen.

Nytt tidspunkt for rettsak

NRK - Siste nytt - 4 hours 35 min ago

Rettsaka mot Mohyeldeen Mohammad, som skulle starte i dag, har fått ny dato. Den skal vare frå 13 - 19. november, melder NTB. Mohammad er tiltalt for truslar mot politikar Abid Raja, og rettsaka mot han skulle starte i dag. Men Mohammad møtte ikkje.

12-åring utanfor livsfare

NRK - Siste nytt - 4 hours 53 min ago

Ei 12 år gammal jente ligg framleis hardt skadd på Sørlandet sjukehus etter bussulukka i Lyngdal fredag. Ho er no utanfor livsfare, men skadane er alvorlege, fortel lensmannen i Lyngdal. 40 elevar var om bord i bussen då den trefte autovernet.

EU vurderer koordinert reaksjon

NRK - Siste nytt - 5 hours 3 min ago

– EU vil kome med ein koordinert reaksjon mot Saudi-Arabia etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Det opplyser ei anonym EU-kjelde, om dei pågåande diskusjonane. Men avgjerder om våpenembargo er opp til kvart enkelt medlemsland, seier kjelda.