You are hereFeed aggregator

Feed aggregator


Venstres behovprøving kan gi familier en smell på 100.000 hvis inntekten går opp

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - Mon, 08/22/2022 - 23:00

Får Venstre gjennomslag for behovsprøving av AKS, barnehage og barnetrygd kan det medføre et tap på nærmere 100.000 kroner, om man får jobb og økt inntekt.

Han har funnet molekylet som kan vise seg å stoppe Alzheimers

Teknisk Ukeblad - 48 min 23 sec ago

Podcasten har møtt gründer Anders Fugelli i Pharmasum Diagnostics.

Ortega vil til forhandlingsbordet

NRK - Siste nytt - 1 hour 16 min ago

President Daniel Ortega ba torsdag opposisjonen om møter for å løse den langvarige politiske krisen i Nicaragua. Misnøyen med Ortega har lenge ulmet, og det hele toppet seg da han i april i fjor varslet kutt i pensjoner og høyere skatt på inntekt.

To av El Chapos sønner siktet i USA

NRK - Siste nytt - 1 hour 38 min ago

To av sønnene til Joaquin «El Chapo» Guzman, tidligere regnet som en av verdens mektigste kriminelle, er siktet for narkotikasmugling i USA. Det opplyser det amerikanske justisdepartementet torsdag.

Brannmann sendt til sykehus

NRK - Siste nytt - 1 hour 39 min ago

En brannmann er sendt til sykehus med røykskader i forbindelse med brannen i en bilforretning i Hokksund. Det Han skal ikke være alvorlig skadd. Politiet melder også at brannen har spredd seg til kontordelen av bygningen.

HBO saksøkt etter dokumentar

NRK - Siste nytt - 2 hours 47 min ago

Boet til Michael Jackson saksøker HBO for dokumentaren om to menn som hevder popstjernen misbrukte dem seksuelt da de var gutter. HBO skal vise den kontroversielle dokumentaren «Leaving Neverland» 3. og 4. mars.

Har kontakt med tunneler igjen

NRK - Siste nytt - 2 hours 50 min ago

Tidligere i natt meldte politiet at Vegtrafikksentralen hadde problemer med å fjernstyre flere av tunnelene i Møre og Romsdal. Dette er nå i orden. – Dette er utbedret og det er nå normal kommunikasjon med alle tunnelene, skriver politiet på Twitter.

Gutt ranet på tog

NRK - Siste nytt - 4 hours 15 min ago

Politiet søker etter ti unge menn etter at en 17 år gammel gutt ble ranet på et tog fra Billingstad i Akser til Lillestrøm. – Fornærmede er fysisk uskadd. Vi er i kontakt med han og foretar diverse undersøkelser, skriver politiet i Oslo på Twitter.

USA beholder 200 soldater i Syria

NRK - Siste nytt - 4 hours 22 min ago

Det hvite hus opplyser at en fredsbevarende styrke på 200 amerikanske soldater blir igjen etter at USA trekker ut de amerikanske styrkene fra Syria. Det opplyste talsperson Sarah Sanders torsdag.

Brann i bilforretning i Hokksund

NRK - Siste nytt - 4 hours 30 min ago

Det brenner kraftig i en bilforretning i Hokksund i Buskerud. – Brannen utvikler seg kraftig. Flammer står over taket, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter. Brannvesenet ber beboere i området om å holde vinduer lukket.

1400 uten strøm i Møre og Romsdal

NRK - Siste nytt - 4 hours 50 min ago

Problemer med trafostasjoner i Ålesund og Giske kommuner natt til fredag gjør at 1.400 kunder er strømløse. Det svekker også Vegvesenets styring av tunnelene.

Diskuterte Syria på telefon

NRK - Siste nytt - 4 hours 58 min ago

Tyrkias president Erdogan og Donald Trump har torsdag diskutert bilaterale temaer knyttet til handel og Syria. De ble enige om at USAs militære tilbaketrekning fra Syria skal gjennomføres i tråd med landenes felles interesser, opplyser Det hvite hus.

Kaller inn til møte om dansevideo

NRK - Siste nytt - Fri, 02/22/2019 - 01:58

Lederen i AUF Trøndelag, Håkon Einarsve, har på bakgrunn av dansevideoen med Trond Giske og en ung kvinne. kalt inn til ekstraordinært fylkesstyremøte fredag. Han sier til Trønder-Avisa at han mener «dette er en sak vi må diskutere».

En sjekkes etter brann i Leknes

NRK - Siste nytt - Fri, 02/22/2019 - 01:32

En person sjekkes av ambulanse etter en husbrann i Leknes i Nordland. Vedkommende skal ha pustet inn røyk. Brannvesenet har kontroll på brannen, skriver politiet i Nordland på Twitter.

Avdramatiserer dansevideo

NRK - Siste nytt - Fri, 02/22/2019 - 00:52

Onsdag sendte en fagforeningsnestleder en bekymringsmelding om Trond Giske, etter å ha sett et klipp av politikeren og en ung kvinne. Giske reagerer på framstillingen. Kvinnen som danset med Giske sier i kveld at det hele var uproblematisk og greit.

Nord-Korea ber om matvarehjelp

NRK - Siste nytt - Fri, 02/22/2019 - 00:22

Nord-Korea opplever matvaremangel og ber nå omverdenen om hjelp, opplyser FN. Ifølge den nordkoreanske regjeringen vil landet i år mangle 1,4 millioner tonn ris, hvete, poteter og soyabønner, opplyser FNs talsmann Stephane Dujarric.

Trump og Erdogan enige om Syria

NRK - Siste nytt - Thu, 02/21/2019 - 23:47

Tyrkias president Tayyip Erdogan og USAs president Donald Trump ble enige om å trekke ut de amerikanske millitærstyrkene. Det skal være på linje med landenes felles interesser, skirver det statlige nyhetsbyrået Anadolu.

Norsk handelshøyskole i toppen

NRK - Siste nytt - Thu, 02/21/2019 - 23:25

Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder rykker opp og blir plassert blant eliten av verdens handelshøyskoler. Fakultetet er nå medlem av en anerkjent internasjonal sertifiseringsordning. Tidligere har BI vært Norges eneste medlem.

Arbeidsulykke på Torp

NRK - Siste nytt - Thu, 02/21/2019 - 22:48

En person er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke ved Torp Sandefjord lufthavn. Personen skal ha fått en tralle på fire tonn over foten, ifølge politiet. Arbeidstilsynet er varslet.