You are hereFeed aggregator

Feed aggregator


Venstres behovprøving kan gi familier en smell på 100.000 hvis inntekten går opp

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - Mon, 08/22/2022 - 23:00

Får Venstre gjennomslag for behovsprøving av AKS, barnehage og barnetrygd kan det medføre et tap på nærmere 100.000 kroner, om man får jobb og økt inntekt.

Deportasjon, stopp av flyktningbåter og telling av romfolk. Slik er 45-åringen blitt dette landets mest populære politiker.

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 1 hour 4 min ago

Klar tale og resolutt handling for å bremse innvandringen har gjort høyrepopulistiske Lega til Italias største parti, ifølge meningsmålingene.

Fire spørsmål og svar om «gjengkrigen» i Malmö

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 1 hour 10 min ago

Det kjempes om territorierer og narkotikamarkedet i Malmö. Det har kulminert i fire drap på under en uke. Politiet frykter nye hevnaksjoner.

Unge Høyre sier ja til cannabis og aktiv dødshjelp

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 1 hour 52 min ago

Ja til legalisering av lettere narkotika, aktiv dødshjelp og alternativ surrogati. Det vedtok Unge Høyre på sitt landsmøte lørdag.

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

NRK - Siste nytt - 1 hour 54 min ago

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse.

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

NRK - Siste nytt - 2 hours 35 min ago

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin. Erna Solberg og Bent Høie har advart mot forslaget.

Fotballens eufori - og smerte - datert 1973

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 2 hours 38 min ago

«Ullevaal stadion 14. august 1973» er blitt sang. De av oss som opplevde kvelden, kan igjen slippe euforien løs igjen - og smerten.

400 migranter reddet ved Spania

NRK - Siste nytt - 2 hours 39 min ago

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten.

Mann tiltalt for drapsforsøk på balkong i Oslo

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 2 hours 51 min ago

En mann møter i Oslo tingrett til uken, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

– Drapssiktet er samarbeidsvillig

NRK - Siste nytt - 3 hours 1 min ago

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK. Nye avhør tas neste uke, ifølge politiet.

Vil du tenne bål i kveld? Dette må du vite

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 3 hours 1 min ago

Det er ikke bål brannvesenet i Oslo er mest bekymret for i kveld.

Hun avdekket en av Storbritannias største metoo-skandaler: – I ettertid har jeg vært mye redd

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 3 hours 23 min ago

Journalist Madison Marriage lurte seg inn på et veldedighetsarrangement bare for menn. Det hun fikk se, sjokkerte Storbritannia.

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

NRK - Siste nytt - 3 hours 29 min ago

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen.

Skadeverk mot politistasjon

NRK - Siste nytt - 3 hours 39 min ago

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet.

Donald Trump viste frem ofre for kriminelle innvandrere. Men statistikken sår tvil om budskapet.

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 3 hours 45 min ago

Donald Trump mener mediene ikke forteller sannheten om ulovlig innvandring. Men studier tyder på at de som har tatt seg ulovlig over grensen ikke begår mer kriminalitet enn andre.

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

NRK - Siste nytt - 3 hours 50 min ago

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor.

EU-observatører på plass i Zimbabwe

NRK - Siste nytt - 3 hours 51 min ago

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet. Totalt vil EU ha 140 observatører på plass innen valgdagen.

Seks militante skutt i Pakistan

NRK - Siste nytt - 3 hours 54 min ago

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan.

Politikeren Jens Evensen får egen statue i hovedstaden. Er det riktig? | Harald Stanghelle

Aftenposten Nettutgaven - Oslo - 3 hours 55 min ago

Hvor er oljearbeideren? Nordsjødykkeren? Hverdagssliteren?